#WELOVESOUND OPEN AIR ZAGREB: Impozantan popis izvođača

21.05.2019

Treće izdanje festivala #WELOVESOUND OPEN AIR ZAGREB, koji će se 1. lipnja održati pored Velikog jezera Jarun, u Zagreb dovodi neke od najpoznatijih DJ-eva i glazbenika techno & house glazbe pa je dobra zabava zajamčena.

Dva su izdanja #WELOVESOUND OPEN AIR ZAGREB festivala bila dovoljna da ga ljubitelji suvremene techno & house glazbe uvrste u svoje kalendare, o čemu svjedoči veliko zanimanje poklonika i ove godine. Službeni će početak ljetne sezone 1. lipnja oni tako dočekati na Velikom jezeru Jarun, u društvu mnogih poznatih DJ-eva i glazbenika. Na Jarunu se očekuje trenutno najpopularniji američki DJ Seth Troxler, potom Sonja Moonear, članica Perlon obitelji i jedna od najtalentiranijih ženskih DJ-eva na svjetskoj sceni. Tu je i predstavnik francuske house scene i član renomiranog trojca Apollonia Dyed Soundorom. Za odličnu glazbu i atmosferu u Zagrebu bit će zaslužni i Shaun Reeves, poznato ime elektroničke scene i redovan gost istaknutih festivala i klubova u svijetu. Zvuk Ibize na zagrebački će festival donijeti Luca Cazal, koji nastupa u poznatim europskim i izvaneuropskim klubovima, Uz njih, na ovom open air festivalu nastupa i mlada nada hrvatske scene poznata daleko izvan granica države Andrea Ljekaj.

Impozantan popis glazbenika, već prepoznata odlična atmosfera te ambijent jamče posjetiteljima festivala #WELOVESOUND OPEN AIR ZAGREB odličnu zabavu do jutarnjih sati te jednako atraktivan afterparty.