Tjedan restorana – tradicionalna svetkovina za sladokusce

02.03.2018

Vrhunska jela vrhunskih hrvatskih restorana za 100 kuna, samo u novom izdanju tradicionalne gastronomske manifestacije Tjedan restorana.

Ljubitelji fine hrane i pića, baš kao i oni koji namjeravaju to tek postati, već znaju da im u razdoblju od 9. do 18. ožujka valja rezervirati termin za tradicionalnu gastronomsku manifestaciju Tjedan restorana. Tjedan restorana promotivna je akcija kojoj su cilj i svrha promidžba hrvatske gastronomske scene u suradnji s ugostiteljskim objektima. Koncept manifestacije osmišljen je po uzoru na svjetske metropole i prilagođen hrvatskom tržištu. Restorani sudionici akcije kojih je svake godine više, izlaze u susret gostima putem posebne promotivne ponude. Više od 70 vrhunskih restorana s područja cijele Hrvatske ponovno će ponuditi fantastična jela - predjelo, glavno jelo i desert, uz čašu birana vina - po cijeni od samo 100 kuna!

U ponudi će biti više od 700 predjela, glavnih jela i deserata te vina i aperitivi. Ne smije se zaboraviti ni dodatna ponuda ove manifestacije. Pod sloganom „Na koktel u hotel“ restoranima su se pridružili i hrvatski hoteli čiji će barovi svakog dana 100 minuta nuditi koktele po promotivnim cijenama od 20 do 25 kuna. Pregled svih restorana koji sudjeluju u akciji, njihovih jelovnika i telefonske brojeve za rezervacije možete pogledati na www.tjedanrestorana.com. Sve što treba učiniti jest osigurati svoje mjesto za savršenu večeru. Ili, kako to poručuju organizatori Tjedna restorana: „Ne propustite odlazak u najbolje hrvatske restorane za vrijeme najukusnijeg tjedna u godini!“