Tjedan restorana: Najposjećenija gastro manifestacija

27.02.2019

Još jedan Tjedan restorana 18. put održat će se od 15. do 24. ožujka u ugostiteljskim objektima koji su se pridružili ovoj akciji.

Ljubitelji hrane i pića znaju da je ožujak rezerviran za Tjedan restorana. U prvom ovogodišnjem izdanju održat će se od 15. do 24. ožujka već 18. put i ponudom fantastičnih jela po promotivnoj cijeni ponovo oduševiti mnoge goste.

Pokrenuta prije devet godina s ciljem promidžbe hrvatske gastronomije u ugostiteljskim objektima, ova promotivna akcija izaziva veliko zanimanje kako gostiju, tako i vlasnika vrhunskih restorana koji ponudom jela u tri slijeda za 100 do 125 kuna na najbolji mogući način promoviraju svoje objekte. Pod sloganom „Na koktel u hotel” manifestaciji su se pridružili i hotelski barovi, gdje se gostima spravljaju razni kokteli također po promotivnim cijenama.

Pregled svih restorana uključenih u akciju s njihovim jelovnicima i telefonskim brojevima čijim pozivom možete rezervirati svoje mjesto za objed dostupan je na www.tjedanrestorana.com. Za vrijeme Tjedna restorana ne zaboravite fotografirati hranu i atmosferu u ugostiteljskom objektu u kojem ste bili na ručku ili večeri. Fotografije označite s hashtag # TRklik, upišite ime restorana i naziv jela. Što više fotografija pošaljete, imate veću šansu da osvojite ručak ili večeru za dvoje u restoranu po svom izboru.