Snaga drvne industrije na Zagrebačkom velesajmu - 44. Ambienta

03.10.2017

U suradnji Zagrebačkog velesajma i Udruženja drvno-prerađivačke industrije pri Hrvatskoj gospodarskoj komori (HGK), od 11. do 15. listopada 44. Ambienta ponovno će predstaviti sve snage i potencijale drvne industrije i to na 20 000 m2 izložbenog prostora.

Brojne mogućnosti i prednosti drva kao potpuno prirodnog i obnovljivog materijala predstavit će najznačajniji domaći proizvođači proizvoda primarne prerade i drvne građe, stolarskih proizvoda, podnih obloga i namještaja. Izložbeni program Ambiente uključuje namještaj svih vrsta, dizajnerska rješenja, proizvode i opremu za unutarnje i vanjsko uređenje stambenog prostora, kućanske i električne aparate, energetski održive i učinkovite proizvode, opremu i materijale za uređenje i opremanje prostora, strojeve, alate i repromaterijale za drvno-prerađivačku industriju, usluge povezanih industrija.

Sajam će biti predstavljen na nekoliko tematskih dijelova: AmbiDOM –sve vrste namještaja, parketi, vrata i prozori, dekori; AmbiPRO –materijali, oprema i strojevi; AmbiENERGO –biomasa, peleti te AmbiDESIGN –district ultimativna dizajnerska dostignuća u industriji namještaja. Osim izlagačkog sadržaja, ovogodišnju Ambientu čine svakodnevni stručni, edukacijski i savjetodavni programi među kojima su, među ostalim, i konferencija o drvno-prerađivačkoj industriji u organizaciji HGK-a–Udruženje drvno-prerađivačke industrije te međunarodna izložba keramike i stakla MIKS. Posjetitelje Ambiente očekuje i bogata nagradna igra dok se izlagači bore za vrijedna priznanja kvalitete.