Oaza za pivopije – The Garden Brewery

02.06.2017

U Zagrebu se nalazi jedina pivovara na svijetu s disko kuglom! The Garden Brewery je craft pivovara u kojoj vješto kombiniraju odlično craft pivo, ukusnu hranu te glazbena događanja.

Sve to na istoku Zagreba, u industrijskoj zoni Žitnjak s ciljem oživljavanja tog područja. Novost su svim posjetiteljima vođene ture po pivovari za kojih mogu doznati sve o pivu koje vole, od proizvodnje pa do kušanja. Tijekom obilaska pivovare gosti uče sve o procesu kuhanja piva i opremi koja se pri tome upotrebljava. Domaćini pivari upoznaju ih sa sastojcima i objašnjavaju kakvu razliku u okusu i kvaliteti donosi njihov odabir sastojaka te kako se pakira pivo. Vođena tura omogućuje im da vide dijelove pivovare koji nisu otvoreni za javnost. Za tog obilaska miris hmelja se širi u isti čas iz čaše i iz pivovare!

Petkom i subotom navečer The Garden Brewery organizira glazbena događanja s DJ-evima, dok je nedjelja rezervirana za obiteljska druženja s dječjim animacijama i igraonicama od 12 do 20 sati te događanja poput kvizova i jazz svirki.