Najbolje od drvne industrije na Zagrebačkom velesajmu – 45. Ambienta

01.10.2018

45. Ambienta i ove će godine demonstrirati snagu domaće drvne industrije, pokazati nove trendove i odrediti buduće ciljeve uz rekordni broj izlagača.

Ambienta, međunarodni salon namještaja, unutarnjeg uređenja i prateće industrije održat će se kao zajednički projekt Grada Zagreba i Zagrebačkog velesajma od 10. do 14. listopada 2018. na Zagrebačkom velesajmu. Konceptualno redizajnirana Ambienta najvažniji je poslovni događaj drvne industrije.

U sedam paviljona Zagrebačkog velesajam Ambienta će ispričati svoju priču kroz nekoliko tematskih cjelina:  AmbiDOM  – namještaj, kuhinje, kupaonice, parketi, vrata, prozori, kamini i dekoracije za dom, AmbiPRO - materijali, oprema i strojevi,  DESIGN ZONA – noviteti u industriji namještaja te novi trendovi uređenja interijera. Osim izlagačkog sadržaja tu su i svakodnevna predstavljanja, demonstracije proizvoda i usluga te okrugli stolovi o trendovima na području drvne industrije i dizajna.

Posebno naglašena i prostorno izdvojena DESIGN ZONE sadržajno težište stavlja na produkt-dizajn – inovativnost, funkcionalnost, estetiku i tehnologiju. Dodana je vrijednost ove tematske cjeline AMBIENTA BOX, promotivna platforma namijenjena predstavljanju kreativnih proizvoda koji su već tržišno etablirani, ali i mladih dizajnera namještaja, rasvjete te opreme za uređenje poslovnih, osobnih i javnih prostora. U pratećem dijelu Salona izdvojiti valja tematske izložbe poput Međunarodne izložbe keramike i stakla MIKS.