Koncertna poslastica u Domu Sportova - Texas po prvi put u Hrvatskoj

03.09.2018

Škotska grupa Texas u zagrebački Dom sportova 30. rujna donosi najveće hitove iz više od 30 godina duge impresivne karijere.

Texas prvi put u Hrvatskoj! Na svojem premijernom hrvatskom nastupu slavni škotski sastav predvođen karizmatičnom Sharleen Spiteri izvest će pjesme s kojima su se upisali među najznačajnije otočke pop-rock izvođače u posljednjih 30-ak godina. U Zagreb dolazi sastav koji iza sebe ima više od 40 milijuna prodanih albuma, a na svakom je veliki broj hitova poput debitantskog I Don't Wanna Lover te radijski megahitovi kao što su Say What You Want, Black Eyed Boy, Halo, Put Your Arms Around Me, Carnival Girl, In Demand, InnerSmile i Summer Son. Sve njih će Texas prvi put izvesti na gostovanju u Zagrebu.

Sastav su 1986. u Glasgowu osnovali Sharleen Spiteri i Johnny McElhone pronašavši inspiraciju za ime u Wendersonovom filmu Paris, Texas. Već prvi singl I Don't Wanna Lover, objavljen 1989., bio je veliki hit, a Sharleen je brzo postala jedan od najprepoznatljivijih vokala 90-ih.