Koncerti u siječnju – The Croatian Pink Floyd show, Kočani orkestar i Amy Winehouse Tribute – Amy's House

11.01.2019

Nema praznog hoda u zagrebačkim klubovima. Svira se sve, a ljubitelje koncerata očekuje,među ostalim, i The Croatian Pink Floyd show.

Ljubitelji Pink Floyda pred kraj siječnja doći će na svoje. Svoj prvi nastup u Zagrebu, 25. siječnja u klubu Boogaloo, održat će The Croatian Pink Floyd show.Deveteročlani sastav iz Karlovca čine vrhunski glazbenici koji su koncept pripremali dvije godine kako bi na svoj način odali priznanje jednom od najvećih bendova svih vremena.

Boogaloo na svirku poziva i 18. siječnja kada nastupa makedonska etno gypsy brass atrakcija Kočani orkestar. Kao posebni gosti nastupit će plesne skupine Sarasvati, Walde, Apsaradhe i Nipriye koje će plesati i nakon koncerta na Balkan Fiesta after partyju na kojem će se puštati popularna etno glazba od izvornih verzija do dubstepa.

Vintage Industrial Bar u subotu 12. siječnja donosi Amy Winehouse Tribute – Amy's House. Pobornike iste ideje okupio je Amy's House koji je kreirao jedinstven i neponovljiv potpuni zvučno-vizualni spektakl. Večer je to posvećena velikoj jazz/soul pjevačici Amy Winehouse poznatoj po snažnom vokalu i eklektičnom miksu glazbenih žanrova koji su uključivali R&B, soul i jazz.