Gurmansko putovanje ulicama Zagreba - Zagreb Food Tours

01.08.2017

Neki od najboljih načina upoznavanja pojedine zemlje su kušanje lokalne hrane i razgovor s ljudima koji u njoj žive.

Svjesni te činjenice, grupa entuzijasta i ljubitelja najboljeg od kontinentalne i priobalne hrvatske kuhinje je ulicama grada Zagreba oblikovala zanimljive food ture. Tako Zagreb Food Tour uključuje sedam food destinacija s izvrsnim proizvodima, jelima i vinima hrvatske kuhinje. Food Tours pruža doživljaj koji kombinira priču o hrani, njenu povijest, kao i kušanje te kuhanje, da bi sve završilo kako treba - slatkim zalogajima i šalicom kave. Brunch & Wine tasting tour pak autentične proizvode, svježe voće, povrće i ribu na tržnici Dolac kombinira s pripremom dalmatinske marende u kulinarskom studiju, kao i s kušanjem pršuta, sira i hrvatskih vina u 200 godina starom podrumu, i to uz zanimljive priče.

Zagreb Food Tours zajednički je projekt Moja Kuhaona d.o.o. i Funky Zagreb Toursa. Karmela, Sanja i Mladen, tako se zovu entuzijasti posvećeni kreiranju izvrsnog gastro doživljaja za posjetitelje Zagreba, kao i same Zagrepčane.

Za više informacija i rezerviranje mjesta na Zagreb food turama valja posjetiti www.zagrebfoodtours.com i Facebook stranicu - @ZagrebFoodTours.