Gastronomski užitak – 17. Tjedan restorana

01.10.2018

Najukusniji tjedan u godini vabi promotivnim cijenama u slastan posjet vrhunskim restoranima.

Ljubitelji vrhunske gastronomije i restoranske ponude opet će doći na svoje. Pred nama je još jedan Tjedan restorana. Jedna od najposjećenijih gastronomskih manifestacija u nas održat će se od 5. do 14. listopada. Restorani sudionici akcije s područja cijele Hrvatske ponovno će izaći u susret gostima putem posebne promotivne ponude. Svaki ručak sastavljen od tri slijeda i osmišljen za Tjedan restorana u ponudi je po fiksnoj cijeni od 100 kuna. U ponudi su i večere čija će se cijena kretati u rasponu od 100 do 125 kuna.

Manifestacija Tjedan restorana nadahnuta je sličnim akcijama koje se održavaju u svjetskim metropolama poput New Yorka i Londona, čiji je cilj što većem broju građana omogućiti posjet restoranima, promocija restoranske kulture, poticanje interakcije ugostitelja i posjetitelja restorana te oživljavanje gastronomske scene Hrvatske. U akciju Tjedan restorana uključeni su i hoteli visoke kvalitete sa svojim hotelskim barovima. Pod sloganom „Na koktel u hotel” tijekom Tjedna restorana Hrvatska hotelski će barovi svakog dana 100 minuta, od 18.00 do 19.40 sati, nuditi koktele po promotivnim cijenama od 20 – 25 kn. Trend ispijanja koktela prije večere tako približavamo hrvatskoj publici, a u akciji sudjeluju: Antunović Hotel (Vertigo Bar), Hotel Osijek (Lobby Bar), Hotel Le Meridien Lav (Champagne Bar), Hotel Trakošćan...