Dašak Broadwaya i West Enda u zagrebačkoj Areni - Mjuzikl Evita

06.11.2017

Ljubitelji mjuzikla na svoje će doći 28. veljače 2018. kada u Zagreb, u Arenu dolazi mjuzikl Evita svjetski poznatih autora Tima Ricea i Andrewa Lloyda Webbera

To remek-djelo osvojilo je mnoge nagrade za pjesme Don’t Cry For Me Argentina, You Must Love Me, Another Suitcase in Another Hall, baš kao i prestižnu nagradu Tony za najbolji mjuzikl.

Zagrebačka će publika osjetiti dašak glamura, vrhunske produkcije, plesa i pjesme u mjuziklu koji daje možda i ponajbolji opis života Maríe Eve Duarte de Perón. Evita je bila druga supruga argentinskog predsjednika Juana Perona, kao prva dama djelovala je šest godina, a u javnosti su je odmilja zvali Evita. Bila je pravi predstavnik naroda i borac za ženska prava u svojoj zemlji. Mjuzikl Evita iza sebe ime 40 godina iznimno uspješnog izvođenja na West Endu i Broadwayu i preveden je na 14 jezika.

Turneja 2017./2018. je pod produkcijskom kućom Broadway Entertainment Group, a glavni je redatelj mjuzikla Bill Kenwright, poznat po brojnim mjuziklima i glumi, ali i po činjenici da je trenutačni predsjednik engleskog nogometnog kluba Everton. Glavnu ulogu u mjuziklu ima Emma Hatton, poznata po brojnim mjuziklima poput We Will Rock You, Dreamboats and Petticoats te mnogim drugima.

Ulaznice