Bogat koncertni ožujak – Toto, Andrea Bocelli, Dianne Reeves, 2 Cellos, Marcus & Martinus

02.03.2018

Slavni američki rock sastav, slavni talijanski tenor, jazz pjevačka diva, virtuozi na violončelu, teen pop senzacija – pjevaju zagrebačkoj publici!

Američki rock sastav Toto, jedan od najcjenjenijih sastava u povijesti rock glazbe, nastupit će u zagrebačkom Domu sportova 9. ožujka. U više od dva sata programa obuhvatit će svih 40 godina bogate karijere.

Nakon nešto više od tri godine slavni talijanski tenor Andrea Bocelli vraća se pred hrvatsku publiku i to povodom Međunarodnog dana žena 10. ožujka. Za najavljeni program predviđena su dva dijela – u klasičnom dijelu tenor će izvoditi najpoznatije operne arije, dok će se u drugom dijelu posvetiti vlastitim najvećim hitovima.

Koncert Dianne Reeves, 20. ožujka u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog, donosi najbolji jazz 21. stoljeća. U Zagreb dolazi peterostruka dobitnica nagrade Grammy, jedna je od najistaknutijih jazz pjevačica na svijetu, virtuozna i jedinstvena.

Glazbeni virtuozi vraćaju se na domaći teren! Arena Zagreb, 23. ožujka i 2 Cellos! Nakon što su napunili velike dvorane diljem svijeta, Stjepan Hauser i Luka Šulić kreću u osvajanje domaćih dvorana. U okviru svjetske turneje Score održat će u ožujku dva koncerta u Hrvatskoj: 16. ožujka 2018. u splitskoj Spaladium Areni, a 23. ožujka 2018. u zagrebačkoj Areni.

Teen pop senzacija Marcus & Martinus 27. ožujka dolaze u zagrebački Dom sportova. Dovoljno je reći da je turneja tih norveških blizanaca već rasprodala velike arene u Norveškoj, Švedskoj, Danskoj. Moments Tour 2018. naziv je njihove prve europske turneje.