Ljubim ruke i moj naklon

Jedna galantna dama doživjela je štres, izgubila je svoj put natrag na Orient Express. Prosim, milostive dame i gospodu, da joj pomognu u njezinom agramerskom hodu... počinjemo od tamo gdje je Meštrović ukrasio vodu! A dok šetamo kroz ulice grada, u priče će ući nekoliko galantnih dekada - godine nakon Velikoga potresa bit će naša tema, da doznate gdje se na Lenucijevoj potkovi skupljala gradska krema!

Dostupni datumi/polasci: Od 06.01.2020. do 31.01.2020., svake nedjelje, u 11h
Ostali datumi i vremena su dostupni na upit. Ova se pripovjedačka tura može rezervirati i kao privatna tura, te je dostupna na engleskom, talijanskom i hrvatskom jeziku.

Mjesto polaska: Ispred glavnog ulaza u HNK 
Trajanje: 1 sat i 30 minuta 

Rezervacije su obavezne, ljubazno molim prijave putem maila na: purgerica@yahoo.com ili putem  Whatsappa, Vibera ili SMSa na: +385 91 6363 661

Cijene karata: 70 kn po osobi ; 40 kn po osobi, za djecu u dobi od 12 do 18 godina; 20 kn po osobi, za djecu u dobi od 6 do 12 godina; Besplatna karta za djecu u dobi do 6 godina 
Cijene za privatan razgled: dostupne na upit, od 450 kuna na dalje, ovisno o broju osoba

Poznati o Zagrebu

Alex Kapranos

Alex Kapranos

Alex Kapranos (Franz Ferdinand) o Zagrebu je pisao na svom blogu: http://bit.ly/nO3yin

Izvor: www.guardian.co.uk

Eric Sardinas

Eric Sardinas

Veselim se Zagrebu kao odredištu gdje se uvijek dobro osjećam i čini se kako je predugo prošlo od zadnjeg puta, iako se radi o nešto više od godinu dana.

Izvor: www.muzika.hr

Snoop Dog

Snoop Dog

Sve mi je super ovdje, cure su prelijepe, usluga vrhunska. Što više mogu tražiti od grada?

Izvor: Hotel Antunović Zagreb

Baka DJ, Ruth Flowers

Baka DJ, Ruth Flowers

Zagreb je predivan, ali najviše su me oduševili ljudi. Svi su toliko ljubazni i pristupačni. Bolje domaćine si nisam mogla poželjeti.

Izvor: Hotel Antunović Zagreb

The Black Keys (Patrick)

The Black Keys (Patrick)

Prvi nam je put u Zagrebu. Stvarno nam je lijepo ovdje. Nećemo stići vidjeti obalu, ali ćemo se odmoriti i hodati uokolo...

Izvor: INmusic festival

Jesse Eisenberg

Jesse Eisenberg

Jesse Eisenberg je jesen 2007. proveo u Zagrebu: Zagreb je nevjerojatan grad. Uživao sam razgledavajući stare dijelove grada, a na večer sam izlazio u klubove. Oduševilo me i to što je blizu Austrije i Italije, pa sam za vikende odlazio u Veneciju, Milano, Ljubljanu, Graz, Split...

Izvor: www.vjesnik.com

Courtney Thorne Smith

Courtney Thorne Smith

Hvala na jednom od najboljih hotelskih iskustava ikada. Sobe su nam bile prelijepe, osoblje je izvrsno, svaki trenutak je bio predivan. A Zagreb... čaroban! Sve najbolje!

Izvor: Esplanade Zagreb Hotel

Chris Urbanowicz

Chris Urbanowicz

Sjećam se nastupa na INmusic festivalu. Jedva čekamo da ponovo vidimo svoje obožavatelje. Mislim da će biti vrlo uzbudljivo.

Izvor: www.tportal.hr

The Fratellis (Jon)

The Fratellis (Jon)

Hvala svima koji nas došli vidjeti na INmusic festival! Oduševljeni smo gradom i nadamo se da se opet vidimo.

Izvor: INmusic festival

Melanie Fiona

Melanie Fiona

Žao mi je što nisam imala priliku dulje ostati i razgledati malo više, ali Jarun s jezerom i klubovima me oduševio, Ima sve elemente dobre zabave.

Izvor: Hotel Antunović Zagreb